HET WERKMANSHUISJE

Vakantiewoning in Friesland

TARIEF

Tarief op basis van 2 personen

(minimum verblijf 2 nachten)

Per nacht

€ 125,-

Weekend (vr - zo of za - ma)

€ 240,-

Lang weekend (do - zo of vr - ma)

€ 325,-

Midweek (ma - vr)

€ 395,-

Week (7 nachten)

€ 650,-

Bijkomende kosten (verplicht):


Toeristenbelasting: € 1,50 per persoon per nacht


Eindschoonmaak:

€ 35,- bij 2 nachten/weekend

€ 50,- bij verblijf vanaf 3 nachten

Het tarief is inclusief:

  • een opgemaakt bed
  • badlakens/handdoeken
  • keukenlinnen
  • gebruik van wifi
  • koffie & thee voor de eerste dag
  • parkeren.


IN- EN UITCHECKEN


Inchecken vanaf 15.00 uur

Uitchecken tot uiterlijk 11.00 uur


Optioneel late uitcheck op zondag tot 17.00 uur: €35,- toeslag. Dit mag je eventueel nog op de dag van vertrek bedenken en betalen.


Om de beschikbaarheid van een gewenste verblijfsdatum te achterhalen, kan het onderstaande contactformulier worden ingevuld. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

 
 
 
 
 
 

Iets te vieren?


Verjaardag, jubileum, romantische gelegenheid? Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor, dat er een fles wijn (wit, rood, rosé naar keuze) met diverse nootjes, gepaste versiering en een kaartje klaar staan op het moment van aankomst.


Wijn + diverse nootjes: € 25,-

Wijn + nootjes + versiering en kaartje: € 40,-

Nog even wat algemene regels:


Wij gaan uit van wederzijds respect voor elkaars eigendommen. Jij maakt gebruik van ons vakantiehuisje/tinyhouse en wij vragen iedereen daar respectvol mee om te gaan. Mochten wij het huisje moeten betreden (bijvoorbeeld voor een tussentijdse schoonmaak en/of wisselen van badlinnen) zullen wij jouw spullen niet aanraken of anders voorzichtig verplaatsen (mocht het in de weg liggen om de werkzaamheden uit te voeren).


Betalen:

De reissom dient in z'n geheel van te voren betaald te worden, meestal binnen 7 dagen na reservering. Is de aankomstdatum over 3 maanden of later, dan wordt de reissom opgesplitst in een aanbetaling en restantbedrag. Indien de aankomstdatum binnen 7 dagen na boeking valt, dan maak je gehele reissom per direct over, in ieder geval voor aanvang van het verblijf. In de boekingsbevestiging staan de details vermeld.


Inchecken:

De inchecktijd op de dag van aankomst is vanaf 15.00 uur. We stellen het op prijs als je ons van te voren de verwachte aankomsttijd doorgeeft. Wil je al eerder je bagage kwijt, zodat je daarna alvast de omgeving kunt beleven? Dat kan uiteraard. Laat het ons gerust even weten via e-mail of Whatsapp.


Uitchecken:

De uitchecktijd op de dag van vertrek is uiterlijk 11.00 uur. We vragen je vriendelijk deze tijd te respecteren. Wij hebben namelijk tijd nodig om het huisje te kunnen schoonmaken voor de volgende gasten.

Op zondag bestaat de mogelijkheid om rustig aan te doen en later uit te checken (tot 17.00 uur). Je betaalt hiervoor een toeslag van € 35,-


Aansprakelijkheid:

Wij, als eigenaren van Het Werkmanshuisje, zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die jij ondervindt tijdens jouw verblijf bij ons. Wij dragen ook geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schades aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik. Wij raden aan om een reisverzekering af te sluiten.


Annuleren:

Heb je jouw verblijf 14 dagen of korter geleden geboekt en is de aankomstdatum niet binnen 30 dagen op de dag van annulering? Dan betaal je geen annuleringskosten. Na 14 dagen zijn er wel kosten aan verbonden. De kosten voor annuleren zijn tot 30 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom. Valt de datum van aankomst binnen de komende 30 dagen? Dan betaal je 100% van de totale reissom.


Indien je het verblijf bij een ander platform dan via de website hebt geboekt, dan gelden de annuleringsvoorwaarden van dit betreffende platform. Je zult de annulering dan ook via dit platform moeten doorgeven. Het Werkmanshuisje is ook te boeken via Airbnb en Natuurhuisje. Zij vragen een extra fee, zodat de huursom via deze platformen hoger uit zal vallen.

We raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.


Schades:

Het Werkmanshuisje is met zorg gerestaureerd en ingericht. Mocht er per ongeluk door jouw toedoen schade zijn ontstaan, laat het ons dan weten. We zoeken samen naar een passende oplossing.

Schades als gevolg van onbehoorlijk gebruik worden in rekening gebracht.


Huisdieren:

Wij hebben momenteel een kat en 2 kippen. De kippen zitten in een ruime afgesloten ren. Het kan voorkomen, dat de kat eens over het terras loopt, maar hij laat de gasten verder met rust. Helaas kunnen wij niet toestaan, dat je zelf een (huis)dier meeneemt.


Wijn:

Heb je zin in een heerlijke fles wijn? Wij hebben altijd een mooie selectie wijnen in huis (rood, wit & rosé). Geen supermarktwijn, maar steeds wisselende kwaliteitswijnen, uitgezocht door een wijnsommelier. Je kunt deze bij ons kopen. Vraag ons gerust welke wijnen we op voorrraad hebben. Je kunt een fles bestellen via Whatsapp. Als we thuis zijn, kunnen we direct leveren. Anders tijd in overleg.


Parkeren & in-, uit- en opladen:

Je kunt tijdens tijdens je verblijf de auto op onze oprit kwijt of anders op het parkeerterrein op loopafstand.


Op loopafstand kan een elektrische auto worden opgeladen.


Parkeren en/of opladen is op eigen risico. Het Werkmanshuisje is niet aansprakelijk voor diefstal van of enige vorm van schade aan je voertuig.


Vragen/opmerkingen:

Mocht je vragen of wensen hebben, iets aan comfort ontbreken in het huisje of niet tevreden zijn? Dan stellen wij het erg op prijs als je dit met ons deelt. Wij gaan dan op zoek naar een passende oplossing.

unsplash