VEILIG LOGEREN

STAYCATION

WORKATION

CORONA-UPDATE

Wij doen er alles aan om jullie verblijf coronavrij te laten zijn. Zo kun jij veilig op vakantie in eigen land. Wij begroeten onze gasten met een vriendelijke glimlach en een gezellig praatje op afstand, maar we zullen geen hand geven. Gedurende het hele verblijf houden we voldoende afstand van elkaar, maar dit zal niet ten kosten van de gastvrijheid gaan. Tijdens de schoonmaak zorgen we ervoor, dat alles extra wordt gedesinfecteerd. Het huisje staat volledig tot jullie beschikking en hoeft met niemand gedeeld te worden.


Wij vertrouwen erop, dat onze gasten, indien zij coronagerelateerde klachten hebben, contact met ons zullen opnemen om de boeking voor dat moment te annuleren. We kijken dan samen naar een alternatieve datum (omboeken is in dit geval kosteloos).


Nu de horeca gesloten is, bieden veel horecagelegenheden in de omgeving de mogelijkheid tot bezorgen en/of afhalen. Uit eigen ervaring kunnen wij dit van harte aanbevelen. Het Werkmanshuisje heeft een heerlijke ambiance, ook om (uitgebreid) te lunchen en/of dineren. Kaarsjes aan, goed flesje wijn of lekker biertje erbij.....en genieten maar.


Moet er nog gewerkt worden? Het Werkmanshuisje leent zich daar uitstekend voor. Er is gratis wifi beschikbaar en je werkt in een heerlijk rustige omgeving. Als het tijd is om te ontspannen, neem je even een kijkje bij Buurman, de Vlaamse Reus (konijn) of de kippen. Of je haalt een frisse neus door een stukje te wandelen #workation