Bed and breakfast in Friesland - vakantie in Friesland - overnachten in Friesland - Waddengebied

NOG EVEN IETS MEER OVER BURDAARD & DE OMGEVING


Burdaard is een idyllisch dorpje in het noorden van Friesland. Het is een van de mooiste Friese terpdorpen gelegen aan de Waddenkust, een ongerept agrarisch gebied met stille wandel- en fietspaden. Zo'n dorpje waar je gelijk verliefd op wordt!


Het dorp ligt in het Waddengebied, dichtbij het Unesco Werelderfgoed De Waddenzee (Must See!).


Burdaard ligt direct aan de beroemde Elfstedenroute (de Dokkumer Ee) tussen Dokkum en Bartlehiem (van het bekende bruggetje). Tijdens het vaarseizoen staat Burdaard in het teken van de watersport en kun je dagelijks genieten van prachtige boten en schepen die voorbij varen (letterlijk door de voortuin). Je kunt ook zelf een sloep, kano of supboard huren om op die manier de omgeving vanaf het water te ontdekken.


Het gebied leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en/of fietstochten. Ontdek bijv. de Friese Wouden of het Lauwersmeergebied. Vind je het niet erg om vies te worden en ben je in voor een avontuur? Dan is wadlopen een fantastische ervaring.


Tijdens je vakantie in Friesland is B&B Het Werkmanshuisje een prima uitvalsbasis voor een dagje Ameland of Schiermonnikoog. Of bezoek bruisende Friese steden als Dokkum en Leeuwarden.


Ben je culinair liefhebber? In de nabije omgeving zijn diverse goeie en gezellige restaurants te vinden waar je heerlijk kunt dineren, lunchen en/of borrelen.


In het dorp Burdaard is op loopafstand een bakkerswinkeltje, welke naast brood ook lokale producten verkoopt én een kleine supermarkt. Verder is er een restaurant (met terras aan het water) en een snackbar. Klik HIER om te kijken waar Burdaard ligt op de kaart.


NEEM EEN KIJKJE BIJ DE FOTO'S VAN DE OMGEVING

Bed and breakfast in Friesland - vakantie in Friesland - overnachten in Friesland - Waddengebied

Wat zeggen gasten over hun verblijf in B&B Het Werkmanshuisje?


Hieronder een aantal reacties uit het gastenboek. Wat vinden onze gasten van hun overnachting in Friesland? Voor meer recensies, kijk op onze INSTAGRAM of FACEBOOK pagina.

Bed and breakfast in Friesland - Waddengebied
Bed and breakfast in Friesland - Waddengebied
Bed and breakfast in Friesland - Waddengebied

Copyright © Anita van der Werff


B&B Het Werkmanshuisje

Bed and breakfast in Friesland

Mounewei 14 te Burdaard (Friesland)

info@werkmanshuisje-friesland.nl